Optreden Nel & Willy

Vandaag 19 juli, hadden we in de Statie  repetitie. De laatste gezamenlijke  repetitie  voor de vakantiestop. De repetitie werd ingekort  om  ons lid Nel de Groff te verrassen.  Nel heeft jaren  gespeeld in onze showband. Ondanks dat ze geen spelend lid meer is, is ze al die jaren trouw lid gebleven.  Vorige maand  werd een uitnodiging ontvangen voor haar 50 jr Huwelijksfeest  met Willy. op 8 augustus.  Doordat er dan vele leden  met vakantie zijn, hebben we hen vandaag  een serenade gebracht aan huis.  Nel en Willy  waardeerden  dit ten zeerste. De leden kregen ook allemaal een drankje aangeboden. Nel en Willy  van harte  gefeliciteerd, en nog vele gelukkige  jaren samen.

  1. De Cock Luc Beantwoorden
    Als lid van de Belgische zijde hebben wij veel respect voor zulke leden en een dikke proficiat Een Vereeniging draagt zijn bestaan op zijn trouwe leden en trouw zijn ze wand 50 jaar samen zijn is ook een hele prestatie en hop naar de zestig De Cock Luc en Daniella

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.