23 juli Kofferbakrommelmarkt Terneuzen

Het was vroeg in de ochtend, 6.45 uur  dat de leden van AC- team klaar stonden  op de markt in Terneuzen voor de 1ste Terneuzense Kofferbakrommelmarkt. ism Ondernemingsver. Bizzy.  Rond de klok van 7.30 uur waren de eerste verkopers al aanwezig  om hun spullen  klaar te zetten  rond en in de auto / aanhangwagen. Het weer  zat  mee, ondanks  de regelmatige grijze wolken, bleef het heel de dag droog   regelmatig  was ook het zonnetje aanwezig. Zoals altijd zijn er al vroege vogels aanwezig om toch al spullen te kopen, die  nog niet eens zijn uitgeladen. Het officiële  uur voor de verkoop was 9.00 uur.  Het was over de gehele  druk en er werd  heel wat gekocht.   Rond de middag  kwamen  er nog enkele verkopers  bij. Voor de kinderen  was er een springkasteel. Tijdens de dag  werd  er regelmatig een deuntje  gespeeld  door  de D’Hollandrieas.  Tot het einde toe bleef het druk. Dus de meeste standhouders  begonnen dan ook om 16.00 uur hun materiaal  terug in te laden.  We kunnen  terugkijken op een zeer  geslaagde  dag.