27 aug Strietband te Domburg

Het was een hele warme dag. Rond 14.30 uur  waren de meeste aan de leutfabriek,  auto’s laden  en  dan naar de volgende stop, busstation te Terneuzen. We reden met zoveel mogelijk volle auto’s  richting Domburg.   Voor Middelburg  even de toeristische route genomen via  Arnemuiden, zodat we rond  15.45 uur  arriveerden in Domburg. het was heel druk en  moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Vlug omkleden in de openlucht  instrumenten stemmen en dan richting het centrum.  We   starten bij  het pannenkoekenhuis en zo  langs ieder  terrasje een stop  tot aan de  kerk. en daar even  nog het straatje in langs friethuis en enkele  dancings. We kregen nog een extra consumptie en speelden dan een 1/2 uur extra. het was gezellig, mar heel warm. Tussendoor wat water,  dextro, consumptie, kibbelingetje en de tijd was zo om.  Daarna terug naar de parking om om te kleden, instrumenten weg te leggen. Een deel ging bij familie  bbq en een groot deel is nog even terug gegaan om een frietje te gaan eten. Nog even  een foto  bij de roosjesweg voor ons roosje en dan  weer richting Sas.  Een  leuke , gezellige dag. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar.