6 jan Nieuwjaarsbijeenkomst

Door de hele drukke  agenda  de komende maanden, is voor het eerst gekozen om op een vrijdagavond de Nieuwjaarsbijeenkomst te houden.  De opkomst  was minimaal, maar wel heel gezellig  De traditie is dat het bestuur met minimale  hulp  het eten klaarmaakt.  Donderdag werden de meeste  boodschappen gedaan en vrijdag om 10.00 uur werd gestart met het maken van het eten voor een 27 personen.  De ontvangst  was vanaf 18.00 uur met een drankje en hapje. Daarna een soepje  en  rond  de klok van 19.30 uur  frietjes  met  kip, gehaktballetjes (van Carlo en Jonnie) en stoverij met groente.  Daarna was het tijd voor  jubilarissen.  Twee  ( Kitty en Maarten ) leden kregen alsnog  het bronzen spelde van 10 jaar lid KNMO, omdat 12,5 jaar niet meer beschikbaar was. Ook Carine  kreeg alsnog  een zilveren speld voor 25 jr.  Clement   is 10 jaar lid showband en  kreeg de  collage met oorkonde en uiteraard ook de bronzen speld van KNMO.  Daarnaast  werden Yvonne, Coen en Cathy geëerd  met collage en oorkonde voor 15 jaar Lidmaatschap. Zij  hadden samen in 2001 de overstap gemaakt  van Showband Jong Axel naar Sas van Gent. Ook  Vincent kreeg, nadat  hij van zijn werk toch nog even langs kwam,  nog onverwachts de  zilveren speld van KNMO. Hij is van showband Sas, 1 jaar lid maar was ervoor lid van Johan Friso en Juliana in Middelburg.  Allemaal  GEFELICITEERD.   Ook werd er een kleine  attentie uitgereikt aan het lid die de meeste speculazen heeft verkocht, Carlo met  53 stuks.  Onze instructeur Peter werd in het zonnetje gezet met zijn favoriete drankje  Cola zero en rode wijn.  Na alle huldigingen  was  er koffie  met gebak en  daarna allemaal gezellig kletsen met elkaar, met een achtergrondmuziekje.  Er bleef maar een klein  clubje over, daar leden met jonge kinderen al naar huis waren.   Het AC team  heeft  tijdens de avond  bekend gemaakt dat ze 3  statafels schenkt  aan de showband voor in het lokaal. Deze zijn gelijk in gebruik genomen. Het was  een gezellige avond…….

jubilarissen-2016

  1. De Cock Luc Beantwoorden
    Proficiat aan de gehuldigde leden en tevens de beste wensen aal alle leden Van Luc en Daniella de Cock weuts

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.