Marching repetitie ism VLAMO

Na de drukte van de  carnavalsbeurs was het racen om op tijd, nl 19.15 uur  in Oordegem te zijn.  Het was de eerste  marching repetitie van dit jaar olv  een instructeur van VLAMO. De aanvang was later dan gepland. Ook ontbraken er door ziekte wat instrumenten. De repetitie begon met een demonstratie van onze kant, hoe we alles doen. De instructeur, Geert Vanmaeckelberghe, is gelijk aan de slag gegaan om alle sectie hetzelfde aan te leren, ivm houding instrument. Zo ook het voetenwerk bij stilstaan enz.  Ook werden er nieuwe instructies aan de DM geleerd. De niveaus van de leden zijn zeer verschillend, van beginnend tot leden met jarenlange ervaring.  Dan werd een klein stukje marchingtechniek gegeven waarna we zijn gestart met  een  leuke  choreografie  op een van onze nieuwe straatnummers. Om 21.45 uur zijn we gestopt, want anders zou het alarm afgaan. Nog even wat bij gekletst , snel iets gedronken en dan zijn we allen huiswaarts gekeerd. Een zeer geslaagde  repetitie !. We kijken al uit naar de volgende. Geert  bedankt

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.