Optreden carnavalsoptocht te Moerbeke

Rond de klok van 13.00 uur waren de meeste leden in de Leutfabriek. Materiaalbeheer had de kar  al geladen.  Het weer was niet zo best.  Dus de pluimen werden maar niet meegenomen. We vertrokken  om 13.30 uur  met eigen auto’s naar Moerbeke.  Het was nog niet zo druk en vele  bleven  voor de kou nog even in de auto zitten.  Ook onze collega’s  uit Axel  waren aanwezig.  De regen werd gelukkig steeds minder. Jammer  want ook het publiek  was veel minder.  De route  was weer de hele oude  route  en dat was wel fijn met dit weer.  Helaas  waren er  door ziekte, werk, vakantie heel wat leden niet aanwezig. Zo ook de DM werd waargenomen door een ander lid. Regelmatig  had de colorguard  last van de vlaggen in hun gezicht  door de felle wind.  Ondanks de mindere  bezetting hebben we  tijdens  de optocht  goed gepresteerd.  Op het einde bij de wagen nog even Hot Hot  Hot gespeeld en dan gelijk naar de auto’s.  Alles werd snel ingeladen  en reden rond 16.15 uur al richting Sas. In Sas  was er een consumptie en broodjes voorzien.  Nog even bijkletsen, opruimen, uniformen nakijken voor de was enz…. Allemaal  super bedankt voor dit optreden.

 


Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.