Optreden 9 april Chatelet (B)

Chatelet is het eerste optreden voor de maand april, ongeveer 12 jaar terug  hebben we er ook eens opgetreden.  Rond 10.15 uur was iedereen aan de LF en konden we na het laden van de bus  vertrekken richting Chatelet met een tussenstop in Oordegem.  Deze keer was de bezetting beter en ook weer volop begeleiding.  Rond 13.00 uur arriveerden we in Chatelet  vlakbij het kleedlokaal.  De bus werd gelost,  omkleden  en dan  effe wachten.  Het centrum werd afgesloten, betonblokken werden geplaats en op de andere  toegangswegen stonden politie auto’s.  De cavalcade begon met vertraging om 15.15 uur. Er waren diverse kleine groepen en  ongeveer 6 muziekgroepen.  Zodra we  door het centrum liepen, ging elke groep een ander parcours lopen.  Na een half uurtje  lopen was er een stop van 1/2 uur om wat te drinken. Daarna terug 1/2 uurtje lopen en weer een pauze met drankje. Het was  genieten van het mooie weer.  Nog een laatste rondje en dan mochten we als 1ste  een  deuntje spelen bij het podium.   Hierna gingen  we bergop  terug  naar het kleedlokaal. We waren om 18.15 uur  klaar. Snel omkleden en dan naar de bus.  Even een stop in Oordegem en dan  naar de  gele M….  Rond 21.45 uur waren we terug in Sas.  Een geslaagd  optreden. Iedereen  bedankt voor de leuke dag

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.