Optreden met SMO te Hasselt

Om 8.45 uur was de bus aan de LF. De leden van SMO zaten al in de bus. Dus snel de bus laden en dan met nog een tussenstop in Hulst, naar Hasselt.  Het was de bedoeling dat we voor 11.00 uur  in het centrum waren met de bus, daarna  werden de straten van de optocht  hermetisch afgesloten voor het verkeer.  Dus we waren ruim op tijd en konden  nog even langs de kermis, hamburgertje eten enz.  Om 12.15 uur  omkleden en dan naar de opstelplaats. We hadden nummer  38 van de 80.  De reclamestoet begon om 13.11 uur.  Daarna vertrek van de optocht. Rond 14.15 uur  konden wij vertrekken.  Ondanks de vele groepen verliep de optocht  vrij vlot. We konden  bijna  constant doorlopen. Uiteraard  van tijd tot tijd even een stop. We hebben tot 17.00 uur gelopen, en hadden  ongeveer 6 km afgelegd.  Na het optreden nog even langs het podium, dan een drankje  en omkleden.  Er was nog even tijd  om een frietje t eten en om 18.15 uur  zijn we nog 1/2 km gelopen naar de bus met het materiaal. Want die mocht er helaas nog niet door van de politie.  De terugweg  verliep vrij rustig. Geen files op de weg  en  ook  in de bus was het heel rustig. Je kon horen en zien dat het een vermoeiende  optocht was. Om 20.15 uur waren we terug in Sas  van Gent. Bus lossen en materiaal op zijn plaats zetten en  alles weer op orde maken voor  het volgende  optreden.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.