Eindelijk een Marching instructeur gevonden

Showband Sas en  Showkorps SMO waren al een tijdje  op zoek naar een instructeur  om  marching repetities te geven.  Het onderdeel marching  stond de laatste jaren op een laag pitje. Doch  is  van groot belang om een  goed optreden te geven. Ook zijn er heel wat leden die nog nooit een “echte” marching repetitie hebben   gehad.  Daarom hadden we  op zaterdag 29 april  een proef repetitie in Sas van Gent.  De leden   waren enthousiast en  op het einde  van de repetitie  zag je al heel wat  verbetering.  De besturen  hebben  dan ook besloten, om  een nieuwe professionele instructeur  aan het team toe te voegen, Theo Holstein.  Theo heeft in het verleden  ook showinstructie gegeven aan Sas en heeft ons  bijgestaan bij  diverse  Europese  Kampioenschappen. In die tijd schreef hij ook  de shows.   Wij wensen  Theo  veel succes  met zijn nieuwe opdracht

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.