Optreden 4 juni Arteveldconcert op de Vrijdagmarkt te Gent

Net als vorig jaar waren we nu ook te gast te Gent  om  1,5 uur muziek  te mogen spelen op de Vrijdagmarkt . Elke week speelt er een  muziekgroep/ harmonie in de maanden  april tm juni.  We  verzamelden aan de Leutfabriek om 9.45 uur, nog wat instrumenten laden en dan zijn we met eigen auto’s vertrokken.  Een deel van de stoelen stond al klaar. Daarna kon iedereen  zijn instrument klaar zetten  en om klokslag 11.00 uur  zijn we  begonnen met spelen.  De straatmuziek  met afwisselend  de  muziek  van de showavond werd gespeeld.  Sommige toeschouwers zongen mee en dansten op de muziek.  Het publiek  kon  genieten vanaf de vele terrasjes  en voor het podium stonden  ook stoelen.  Om 12.30 uur waren we klaar met spelen en kregen nog een leuke attentie.  Dan alles  opruimen en   nog even een drankje. Rond de klok van 14.00 uur waren we dan terug in Sas en konden allemaal nog genieten van het mooie weer.


Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.