Carnavalsoptocht Moerbeke 25 febr

Al enkele  jaren  gaan   we  de laatste zondag  van  februari optreden  in de carnavalsoptocht in Moerbeke.  De laadploeg was aanwezig om 12.45 uur en een kwartiertje later een klein deel van de leden. De meeste leden reden rechtstreeks naar  Moerbeke en waren er rond de klok van 13.45 uur. De voorspelling was koud weer, dus iedereen  had zich voorzien  op de barre koude.  Gelukkig   scheen de zon een hele  middag en viel de koude mee.  Voor het optreden nog even de straatshow opgefrist. Waarna de optocht  rond  14.30/14.45 uur  vertrok. We hadden nr 16  dus we liepen  vrijwel vooraan.  Het publiek was dit jaar minder, doch  in de hoofdstraat was het wel behoorlijk druk. De optocht  ging heel vlot. We hebben maar 1 keer gestopt en  dat was  bijna  op het einde.  Als alle optochten zo vlot zouden gaan. Petje af voor de  organisatie.  Op het einde van de optocht  bij de  organisatiewagen  hebben we ook  onze  straatshow  gebracht. het publiek was enthousiast en we kregen een  leuke opsteker van het comité.  Daarna  terug richting de opstelplaats, materiaal laden en dan een drankje  in de tent. Nog even napraten en dan allemaal  terug richting huis, of de Leutfabriek. Het was een leuk optreden . Iedereen  bedankt voor jullie inzet.