Menu Sluiten

Optreden 8 juli Bousois

Rond de  klok van  9.30-9.45 zijn we samen gekomen  om het materiaal  klaar te zetten.  Helaas  was de lift buiten werking.  Dus dan maar  met alle aanwezige mankracht / vrouwenkracht   alles via de trap naar beneden.  Alles was klaar rond  10.00 uur. No geven wachten op 2 families en de bus kon vertrekken. Nog even een tussenstop in Oordegem en  dan  richting Bousois.   Op de snelweg helaas een  noodstop moeten maken. Een bagageruimte ging  open.  We missen alleen  een leeg krat. Gelukkig geen tassen , instrumenten verloren. Om  klokslag  13.00 uur arriveerden we te Bousois. Een klein dorp in de  Franse Ardennen.  Een mooie zaal  om om te kleden.  Er waren in totaal  16 muziekgroepen. Een behoorlijke  variatie van muziek.  Het was heel warm.  De optocht begon  om 14.30 uur op gang te komen. Helaas  deed de 1ste muziekgroep steeds  stops  om  te spelen en  showtje te maken.  Dit betekende  de gehele   optocht  ongeveer   1  brass en slagwerknummer spelen en dan weer 5 minuten  stil staan.   Aan de ene kant kwam dat wel goed uit met het warme weer. Iedereen  zocht dan een schaduwplekje.  We hadden  veel water  mee, dextro, chips en zoute drop.   Halfweg kregen we extra  water van de organisatie.  Op het einde  nog even enkele nummertjes  gespeeld bij het podium. Dan snel  omkleden en  even een   lekker fris drankje  van de organisatie.  Om 18.00 uur zijn we vertrokken  met nog een stop bij de  gele M en  dan  langs Oordegem naar Sas. Om  21.45 uur was   alles weer aan de kant.  Alle leden  bedankt  en wat een prestatie  met deze warmte.