Menu Sluiten

Twee verrassingsoptredens op 1 avond

Vrijdag 20 juli trouwde ons  Alex ( lid van Showband en Strietband) met Stephanie.  We waren uitgenodigd door  de ceremoniemeester om een deuntje te komen  spelen.  Helaas waren er bij de showband te veel  leden op vakantie. Bij de strietband lukte  het wel om een muzikale  bezetting  bij elkaar te krijgen. Rond de klok  van 20.30 uur werden  we verwacht op de  bruiloft.  Doch daarvoor  waren we  om  19.30 uur eerst in Westdorpe om Cynthia te verassen. Zij is al ruim 1,5 jr ziek wilden  voor haar even een deuntje spelen.  Het werd zeer gewaardeerd en we hopen dat ze  op termijn weer kan komen meespelen. Na een drankje snel terug naar de auto’s  om op tijd te zijn in Zelzate.

Het  trotse kersverse echtpaar  zag ik heel mooi en gelukkig uit. Ze waren dan ook verrast dat we er toch waren. Er werden  wat verzoeknummers gespeeld   en uiteraard kon Alex het niet laten om ook  even mee te spelen.  er werd  door hen en de familie  ook nog een dansje gewaagd.  Iedereen had het naar zijn zin.  Dus hebben we  na een drankje  nog  wat gespeeld. De sfeer zat er goed in. Alex en Stephanie heel veel geluk.