Menu Sluiten

2 optredens te Gent dit weekend

Dit weekend hebben we 2 keer  opgetreden. We waren  zaterdag  te gast tijdens de  lichtstoet  te Ledeberg (BE). Rond 19.15 uur zijn we met eigen auto’s  richting  Ledeberg gereden. Daar waren  parkeerplaatsen  voorzien.  De begeleider bracht ons eerst naar het gemeentehuis, waar we al een consumptie kregen.  Ook kwamen we vele bekenden  tegen, daar  Showband Axel  er ook was. Zij liepen op kop van de optocht en wij liepen tussen wagen 6 en 7. Rond  21.15 uur  kwam er beweging in de wagens.  In het begin ging het een beetje stroef, maar eens we langs de Brusselsesteenweg liepen, ging het best vlot. Wel mochten we even aan de kant  voor de tram.  Dan kwamen we langs de kermis en  langs het podium en dan even een rondje lopen.  Het was een kort optreden zonder  veel stops. Het eindpunt was  bij het Gemeentehuis. Op dat moment  begon het  zachtjes te regenen.  Na een drankje  weer richting de auto’s  en naar  SAS / Oordegem rijden.

Zondagochtend waren we om 9.45 uur  weer present bij de leutfabriek. We zijn dan terug naar Gent gereden, maar nu  naar de Vrijdagmarkt. Daar hebben  we   deelgenomen aan de jaarlijkse  Arteveldconcerten. Elke  zondag  speelt er  muziek   van 11.00 tot  12.30 uur. Vandaag  was dan ook Showkorps SMO  uitgenodigd  om te mogen spelen.  Gelukkig hebben we het ook droog gehouden. Er was meer  publiek   tijdens  de duur van het optreden dan vorig jaar.  Na het optreden nog een drankje  en dan terug naar Sas om materiaal  te lossen.

Een geslaagd muzikaal  weekend