Menu Sluiten

Optredens

Op 29 juni 2013 was het 1ste optreden  van de Sugarbeet Strietband te Knesselaere (B). Het was zeer geslaagd en het publiek  was heel enthousiast  en dit was  het bewijs dat het concept  aanslaat.

Inmiddels treedt de Sugarbeet Strietband regelmatig op in België en Zeeland. De  bedoeling was om op te treden tijdens  regionale festiviteiten. Toch doen we tegenwoordig ook regelmatig optredens aan “d’n overkant” (Walcheren).

We hebben al meerdere keren mogen optreden bij de intocht van Sinterklaas in Middelburg en mogen tegenwoordig de Kustmarathon Zeeland hieraan toevoegen.

Ook dichter bij huis hebben we optredens waar we al een paar keer tezien zijn geweest. Denk hierbij aan de kermis in Terneuzen.

Tijdens de carnaval zijn we vooral te vinden in ons thuis dorp Sas van Gent. Hier treden we op met het inhalen van Prinscarnaval en de kinderstoet. Verder kan je ons vinden in de cafés.

Toch maken we voor ons buurdorp een uitzondering om Sas van Gent voor een paar uurtjes achter ons te laten tijdens de carnaval. We lopen dan mee in de carnavalsstoet van Westdorpe.

Wat vooral duidelijk is dat plezier de boventoon voert. Het is te merken dat iedereen geniet van het samen muziek maken. Wij hebben er lol in en wij slagen er in om  dat uit te stralen. De positieve reacties vanuit het publiek vergroot ons plezier.

Wie weet zie je ons binnenkort. Hos, zing of dans dan gezellig mee op onze muziek !