Menu Sluiten

Optredens

Op 29 juni 2013 was het 1ste optreden  van de  Strietband te Knesselaere (B) .  Het was zeer geslaagd. Het publiek  was heel enthousiast  en dit was  het bewijs dat het concept  aanslaat.
Inmiddels treedt de strietband regelmatig op in Belgie en Zeeland. Wat hierbij opviel is dat vooral het plezier de boventoon voert, plezier in wat we sámen doen, plezier in het brengen van muziek, die we zélf hebben gekozen.Wij hebben er lol in, en wij slagen er in om  dat uit te stralen. Wie weet zie je ons binnenkort. Hos of zing of dans dan gezellig mee op onze muziek !

In principe spelen we dus met een band van ongeveer 15 personen, dat scheelt de barkeeper ook de nodige consumpties.  De  bedoeling  is  om te treden tijdens  regionale festiviteiten, kermissen, braderieën, carnavalsoptochten en dweilbandfestivals. Maar  ook voor een overstap  over de Zeeuws-Vlaamse grens, zien we wel zitten.

Oh, en voor we het vergeten: We houden best van een neut, daar  genieten we van. Dus… drank ? Prima, maar wel met mate!! Alleen dan kunnen we na een geslaagd optreden / repetitie weer veilig huiswaarts keren.

Echter het idee is opgevat om ook gezamenlijke activiteiten te ontplooien met de leden van de  showband.

Optredens voor Sinterklaas zullen door de Strietband/Showband leden gezamenlijk worden uitgevoerd, er wordt  dan ook uitsluitend  Sinterklaasmuziek gespeeld.  De groep  kan  eventueel worden  aangevuld met animatiepieten.

In 2016 zal ook worden opgetreden  tijdens   de traditionele  kerstmarkten, waarbij   uiteraard ook de nodige  Kerstmuziek zal worden gespeeld.

 

 

groep

P1110295P1110283

IMG_2018IMG_2038