Menu Sluiten

Instructie/repetitie

Showband Sas van Gent repeteert 1 x per week op maandagavond in “De Leutfabriek ” , Vlaanderenplein 1 te Sas  van Gent. (bij schuifdeur 2x bellen). Dan is het repetitie voor alle secties.

De muziekrepetitie start  op maandag  voor de  gevorderden olv. Peter Moerman om 20.00  tot 21.30 uur. Leerlingen Percussion  hebben de maandag les van Alain Bayens (vanaf  19.30 uur) . Op donderdagavond  is het repetitie voor de leerlingen Brass  olv Patrick Geerts van 19.00 tot 21.30 uur. Bij voldoende leerlingen wordt er ook apart  een cursus notenleer gegeven.

Wekelijks wordt  er ook  gezamenlijk  gerepeteerd  met leden van Showkorps SMO olv  Peter Moerman, dit is 2x per maand  op zaterdagavond en/ of  zondagochtend.

De repetities staan  meestal  onder leiding  van  professionele muzikanten, die  bijgestaan worden  door  ervaren en beter opgeleide amateur muzikanten. Doelstelling is  dat de leden op een gedegen manier les krijgen, waarbij het educatieve deel het belangrijkste is.

Geen ervaring, geen probleem je wordt intern  opgeleid. Regelmatig zijn er in groep lessen notenleer en krijg je 1/2 uur per week individueel les op het instrument naar keuze.

Drumline / Mallets  / leerlingen drumline

Peter Moerman /  Alain Baeyens

Hornline:

Patrick Geerts

Leerlingen  brass / Sax :

Patrick  Geerts

Colorguard / dans

Cathy Goethals

 

M&M / Show:

Anthony Savels / Coen Goethals / Anton Cullens / Cathy Goethals

 Video  Marsrepetitie jan 2015

leerlmarsrep

P1090848

 

 

 

 

P1110332P1100623P1090829