Menu Sluiten

SAS Carnavalesk

Het zag er eerst  niet zo rooskleurig uit voor Showband Sas.  Een maand  voor de carnaval werd aangegeven  dat we  de Prins niet konden inhalen, maar  er alles aan zouden doen om de Optocht mee te kunnen doen.  Drie weken voor de carnaval kwam de oplossing,  intern  werd geschoven met instrumenten zodat men kon meedoen in de optocht.  Omdat de mambo-blousen al voor een groot deel verkocht zijn, is  gezocht naar leuke carnavalskleding.

Alle  leden,  begeleiding en bestuur  werden voorzien  van een fleurig  clownspak. De guard  heeft  geoefend met pompoms ipv  vlaggen  en  er werd besloten  om niet in de maat te lopen.  Op het laatste  moment werd het idee  geopperd  om  snoepgoed uit te delen. Het was uiteraard  voor iedereen even wennen, maar de sfeer  zat er vlug in.

Wij  zijn van mening dat het een fleurig muzikaal carnavalesk  geheel was tijdens de optocht en het belangrijkste is dat de leden er plezier in hadden.

Uit het publiek kwamen  lovende woorden en   wij denken dat we hiermee zeker een wens van de  Betekoppen hebben vervuld.