Menu Sluiten

Drukke maand voor de boeg

De leden  van Showband Sas van Gent hebben de komende  maand een hele drukke periode  met optredens.  Aanstaande  zaterdag  treden de guards op in Breskens, als animatiepieten.  Helaas hebben we dit jaar geen Pietenband. Doch de organisatie in Breskens  vond vorig jaar  onze  animatiepieten zo leuk, dat ze gevraagd hebben  om ook dit jaar te komen.   Onze Pieten  hebben  gelijk ja gezegd.   De  leden van de brass en percussion, gaan de Sint muzikaal  verwelkomen  aan de  Museumhaven in Sas van Gent.  Er wordt uitsluitend  Sinterklaasmuziek gespeeld.

Op zaterdag  24 november   wordt  Sinterklaas  in  Zelzate  ook  verwelkomt door  onze muziekgroep.  Misschien  is er nog een verrassing !

Een week later, zateradg 1 december gaan we op stap met de bus.  Deze ochtend vertrekken we vroeg, want  de reisduur naar Hayange (FR) is ongeveer 4 uur. In Frankrijk ziet de Sint en Piet er toch iets anders uit  dan bij ons.  In deze stad hebben we  al diverse keren  opgetreden met veel succes.   We worden er altijd  goed verwend met broodjes, drankje  enz.   en meestal  komen we terug met een uitnodiging  voor het volgend jaar.

Aan alle  leden veel plezier en succes  met  deze  optredens.