Menu Sluiten

Optredens tijdens de carnaval

De carnavalsoptredens zijn gisteren met een groot succes  afgesloten.  Zaterdagmiddag zijn we gestart mt het inhalen van  de Prins  door  Onze  Sugarbeet Strietband. De meeste  waren toch wel een beetje zenuwachtig. De muziek sloeg aan bij de  mensen en er kwamen al vele positieve reacties.  Bij de Beet werd een nieuwe groepsfoto gemaakt door de  Betekoppenfotograaf.  Na de  officiële  overhandiging van de sleutel  door de Burgemeester, werd nog een kleine kroegentocht gehouden.  Dan samen effe  hapje eten en  ’s avonds   weer verder  met spelen. Een  leuke  gezellige dag.

De  zondag was de  super mooie  carnavalsoptocht. Alle leden van de showband en Proud2be, waren uitgedost  in  carnavaleske kleding. De optocht  begon iets na tweeën,  er waren  weinig  rustpunten. Het weer was fantastisch, waardoor  er langs heel de optocht, veel publiek  stond. Op het einde van e optocht nog even een nieuw muzieknummer ten gehore gebracht bij de Wagen van de raad van Elf. Daar werden ook nog 2  leden  verrast  met de Bronzen Beet, voor  11 keer meelopen  in de optocht. Gefeliciteerd Ankie en Maarten.  Daarna  terug  naar de  Statie en het zat er op voor de ze dag.

Maandag was  officieel  een rustdag voor de leden van de strietband en de showband. Doch diverse  leden waren  toch te zien en te horen in Sas, bij andere dweilbands en met een   snel in elkaar  gezocht  dweilbandje.

Dinsdag was de strietband weer present  bij de Kinderoptocht. Heel veel kinderen, mooie creaties en een zonnetje.  Op het eind nog effe  een serenade geven bij de Statie en  dan even rust  voor het laatste  avondoptreden. Iedereen  ging  naar huis  met een tevreden  gevoel, en de kreet was  bij : “een hele leuke  carnaval gehad “.we kijken allemaal weer uit  naar volgend jaar.