Zonnige carnavalsoptocht in SAS

Het weer was fantastisch op de carnavalszondag.  Rond 13.00  uur waren de meeste leden  in leuke, mooie  carnavalskostuum gearriveerd bij de Statie.  Dit is het enigste optreden wat niet wordt gedaan in uniform, op verzoek van de organisatie.   Op de achtergrond al heel wat muziek  te horen en om 13.45 uur gingen we richting de opstelplaats.  Daar aangekomen nog effe kijken naar de wagens, groepen  of wat bijkletsen  en dan werd om 14.00 uur de start gegeven.  Het was heel druk in Betekoppenstad. Voorop liep Proud2be, dan onze guards  met fleurige gekleurde vlaggen en dan de muzikanten van Showband Sas en  Showkorps Sint Martinus.  De  muziek klonk  goed,   doch  het was een hele langzame   optocht.  Op het einde aan de pomp  nog even een nummer  gespeeld  voor de Prins het en zijn gevolg en dan liepen we naar de Statie.  Bij de Statie  afscheid genomen  van Karel. Dit was zijn laatste optocht. Karel Bedankt. Een deel  gaat carnaval vieren in Sas en een deel in Aalst. Allemaal  veel plezier

  1. De Cock Luc Beantwoorden
    We stonden weer paraat en nog goed weer ook .Het zijn zulke leuke uitstappen die mij de moet geven om steeds mee te doen en nieuwe liedjes te leren. De bevolking van sas van gent hebben door hun opkomst laten zie dat er leven is in hun gemeente en daardoor ook het showkorps steunen gr Luc en Daniella

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.