Menu Sluiten

30 jarig Jubileum wordt gevierd op zondag 13 september

30 jarig Jubileum Showband Sas van Gent met een gratis showmiddag “A Magical Day “

Het is 30 jaar geleden dat showband Sas van Gent is opgericht en dat willen we graag vieren met familie van leden, inwoners van Sas, ex-leden, adverteerders , sponsors …..eigenlijk met iedereen die van muziek houdt. Voor het eerst zal Showband Sas een muzikale show geven met o.a. live muziek. Eens iets anders dan een taptoe. De organisatie is in samenwerking met Showkorps Sint-Martinus uit Oordegem. De middag bestaat uit 2 delen, het eerste deel wordt geopend door Sugarbeet Strietband en het 2de door Dweilband d’n Kleinsten.

De muziek is gearrangeerd door instructeur Peter Moerman. De leden hebben de muziek ingestudeerd in vijf maanden. Dit was een hele ervaring . Het begin was moeilijk omdat iedereen moest wennen om op deze manier muziek te spelen. De colorguards , majoretten brengen choreografieën die je zeker nooit op straat zal zien. Enkele groepen brengen een show waarmee ze meedoen aan de Belgische /Europese kampioenschappen. Ook Twirlver. Proud2be uit Terneuzen doet mee, hiermee werkt Showband Sas al ruim 2,5 jr samen. Als klapper is er een Balletgroep aanwezig, waarvan wij de naam nog niet mogen vrijgeven.

Dus een middag die je zeker niet mag missen.

Deze zal plaatsvinden op zondag 13 september in het gebouw “De Speye”, Wilhelminalaan1 te Sas van Gent. De deuren gaan open om 13.30 uur. De entree is gratis. neem ook eens kijkje op onze FB Pagina.