Optreden Strietband te Knesselare

Na een jaartje van afwezigheid waren we dit jaar weer present  op het Koopjesfeest te Knesselare, (Belgie). Rond 18.00 uur  zijn we vertrokken  in Sas van Gent met eigen vervoer.  Er werd stipt om 19.00 uur gestart met een rondgang met de kinderen. Vandaag  hadden we assistentie van Alec op de base, Ronny en Simon op trompet. Sinds kort hebben we een extra saxofoniste, Gudrun, die was uiteraard ook van de partij. In het begin was het nog even  aan het regenen, maar voor de rest was het droog. Na de optocht begonnen we aan de  rondgang met het spelen op diverse plaatsen in het dorp. Eerst even een consumptie bij de tent en een broodje. Daarna  bij de kerk naar rechts, spelen  bij diverse terrasjes.  We kregen een extra consumptie van een toeschouwer.  Dan nog een eindje lopen en terug naar de tent bij het podium voor een consumptie.  Dan het laatste straatje met het kraam met de aardbeien. Helaas deze  keer  mochten we niet proeven. Doch het publiek bij die tent was ook heel enthousiast en zong en danste mee. Wat ging de tijd snel. Het was zo 22.00 uur  en dan nog even afsluiten met een consumptie en zakje chips. Het was super gezellig en  hebben ook weer enkele kaartjes  gegeven aan  comités. Dus wie weet komen er nog optredens bij dit seizoen.  Allemaal bedankt   en met grote dank voor  onze invallers.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.