7 Januari Nieuwjaarsbrunch

Zoals  elk jaar  worden de leden door het bestuur  verwend  met  een  brunch of buffet. De meeste leden hadden aangegeven dat 7 jan het beste  voor hen uitkwam.  Er waren rond de klok van 11.30 uur  ongeveer een 40-tal  personen aanwezig.  Na het openingswoord en de beste wensen voor iedereen in 2018, werden eerst de aanwezige instructeurs in het zonnetjes gezet.  Daarna kreeg iedereen   een bakje soep met  veel balletjes. Ondertussen  werden de verschillende  broodsoorten, beleg en  salades  klaargezet. Een ruime keuze en meer dan genoeg. Iedereen kon  met elkaar weer eens bijpraten.  Ook worden er jaarlijks leden  gehuldigd.  Dit jaar waren er 2 leden , 5 jaar  lid. Namelijk  Quinten Moerman en  Daniel Spinnewijn ( niet aanwezig).  De beroemde  collage  werd dan ook uitgereikt.  Ankie Cleys werd gehuldigd voor 10 jaar LID en 10 jaar KNMO. Zij ontving  een speldje van KNMO en  een kleine collage op hout.  Allemaal  Gefeliciteerd en wij hopen dat er nog heel wat jaartjes bijkomen.  Dan was er een hele grote  verrassing  voor Cynthia  Cleys van het Vriendenfonds  ( zie extra bericht).  Hierna  kon men nog genieten van een bakje thee / koffie  en  iets lekkers  erbij.  Nog even kletsen en dan opruimen . Dus rond de klok van 16.30 uur  was deze  gezellige  bijeenkomst ten einde.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.