Menu Sluiten

Intocht Sinterklaas Zelzate

Alweer het laatste optreden van 2011 voor de ZP Band. Ditmaal (traditiegerouw) in Zelzate.

Het was jammer dat de busjes voor het transport van de ZP Band iets te laat waren, anders was de ZP Band al aan de haven geweest voordat de eerste Pieten al aan wal waren. Nu was men wel gelukkig op tijd om de kinderen muzikaal op te warmen, voordat Sinterklaas zelf aan wal kwam.

Tijdens de vele liedjes kwam Sinterklaas dan ook daadwerkelijk in Zelzate aan wal. De kinderen van Zelzate begroetend, waar de Sint de nodige tijd voor nam. Hierna ging alles in een lange stoet richting het Gemeentehuis, waar de kinderen een bezoek aan de Sint konden maken. Dit, nadat de Sint eerst een rondrit over de Markt van Zelzate gemaakt had.

Tijdens deze rondrit ging de ZP Band helemaal los. Duidelijk aangevend dat na dit optreden men weer een jaartje moest wachten, voordat men weer in aktie kon komen.

Nadat de Sint bij het Gemeentehuis was gebracht was het ook werkelijk weer gedaan. Na een consumptie, en nog de nodige zang-shows, was het tijd om het Pietenhuis weer op te zoeken, om zich voor te bereden voor de reis naar huis.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=uSJvJgW5GX4&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=dQHvSc20XbM&feature=youtu.be[/youtube]