Menu Sluiten

31 aug Leuze-en Hainaut(BE)

Rond 11.45 uur   was iedereen aanwezig  bij de Statie. Daar nog effe wachten op Esther, en dan konden we materiaal  naar beneden berengen. De bus was op tijd dus alles kon er gelijk in.  Vandaag toch een bijzondere dag. Het laatste optreden  met eigen  leden en Proud2 be. Voor dit optreden waren er nog wat wijzigingen geweest. Zo  liep Maarten  voor het  laatst mee op snare. Kimberley (klein) voor het eerst als guard.  Kimberley (groot) voor het eerst  met cymbells. Peter  verstrekte  de groep op basedrum en Donald op trompet.  OOk de meiden van Proud2be  waren  heel enthousiast. We hadden we allemaal veel zin. In de bus  werden de meiden  hun haren  ingevlecht en   opgestoken.

Daar aangekomen konden we omkleden en kregen al gelijk een consumptie aangeboden.  Rond 14.45 uur  moesten we klaar  staan bij de opstelling want wij waren groep nr 5 en vertrokken om 14.50 uur.  De bedoeling was dat om de 10 minuten een muziekgroep vertrekt voor  een optocht, waarbij regelmatig een pauze zou zijn voor een drankje.  Als de 3 de groep dan arriveerden , zou dan de 1ste groep weer vertrekken. Doch vanaf  het begin tot het einde lukte het de organisatie niet om dit voor elkaar te krijgen.   Dit betekende  veel stoppen en wachten, maar 1 geluk  het bleef droog.

Op het einde  aangegeven dat het toch wel laat zou worden en ja hoor, we mochten 1 groep naar voren voor de eindfinale. Dus rond19.00 uur waren we klaar. Dan vlug optreden en ter plaatse  nog een frietje gekocht. men wist niet wat hen overkwam….. geen mayo meer en er werden snel mensen opgebeld en frieten aangeleverd……..  Maar ze waren wel heerlijk.

Een van de begeleiders  had minder geluk,  zij  ging een stoep  af en verzwikte haar enkel.  Maar het ging wel…… ja tot een uurtje later zij niet meer op haar voet kon lopen.  Dus bij thuiskomst  in Sas, wordt dit gelijk een ritje naar de HAP.

net iets voor 22.00 uur  terug in Sas. Busje lossen en alle uniformen mee  om te wassen.  Want   voor 1 van de consumptie  moesten  we een modderbad in lopen.

Dus nu kijken we met zn allen  uit naar het volgende optreden  op 14 september !