Optreden 5 juni Brie-Compte-Robert

Het was heel lang geleden dat we  om 7.45 uur samen zijn gekomen, voor een optreden. Nadat de bus was geladen en ja 2 chauffeurs, vertrekken na een tussenstop in  Oordegem om 8.45 uur naar Brie-Compte- Robert. Een plaats Z.O  van Parijs.

In de bus  werd door sommige  eerst nog wat slaap ingehaald,  gekaart, muziek geluisterd. Dan met z’n allen geen bingo gespeeld maar een Quiz.  Er waren ook 3 nieuwe leden die voor het eerst  mee deden, 2 twirlsters van Proud to be  en 1 trompettist van Sas. Ook  nog  1 lid, die van sectie is veranderd en nu voor het eerst  ook met een trompet op straat kon. Ook de leden werden in de bus verrast  met de mededeling dat door  langdurige ziekte van de DM, er een vervangster zou zijn vandaag.

Na een tussenstop in Peronne, arriveerden we om 13.30 uur op de plaats van bestemming. Vlug omkleden, we hadden een 1/2 uur en dan werden we met de bus naar het begin van de optocht gebracht. We waren nr 1 in de optocht.  De optocht startte iets na 15.00 uur en we konden best goed doorlopen. Halfweg kregen we een consumptie. Het publiek  was  goed vertegenwoordigd en was heel enthousiast. Een schouderbas hadden ze nog nooit gezien. Die werden veelvuldig gefotografeerd. Het einde van de optocht was op een plein een eindje uit het centrum. Daar hebben we nog enkele nummers gespeeld en een   twirlshow gegeven.

Na het optreden even wachten op de bus, tot die van politie  ter plaats mocht komen. Dan snel terug naar het kleedlokaal, omkleden, drankje en broodje en de terugreis begon rond 17.45 uur.   Er werd muziek gedraaid, filmpje gekeken enz  en  om 22.45 arriveerden  we  terug in Sas.   Een leuk optreden.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.