Optreden 26 juni Caudry

Om 9.15  uur was iedereen aan de leutfabriek. Nog effe wachten  op het busje  en daarna laden van materiaal en dan   de leden van SMO  ophalen in Oordegem.  Rond  10.30 uur vertrokken we dan richting Caudry met  bijna een volle bus. Er waren extra mensen ingezet voor de begeleiding. Er waren vandaag weer heel wat verrassingen. Aangekomen in Caudry  konden we omkleden in een sporthal. Er waren nog meer korpsen uit Nederland en Belgie. Proud2be  presenteerde vandaag  hun nieuwe outfit. Super mooi. Dan hadden we ook pech dat een instrument  kapot ging bij het inspelen. Dus dan maar 2 DM ’s vandaag.  Ook liepen vandaag voor het eerst de guards van SMO mee in aangepaste kleding. Alles bij elkaar was het een nieuwe mooi geheel.  Het wachten voor vertrek duurde behoorlijk lang. Ook kwam er een fikse regenbui. Dus dan maar met z’n allen onder de bomen schuilen.  De optocht vertrok stapvoets.  Om 16.30 uur hadden  we 300 meter  gelopen.  Daarna  ging het wat vlotter , maar toch nog vrij regelmatig stoppen voor café en tribunes.  Om precies 18.30 uur waren we klaar en kregen nog een consumptie. Daarna zijn we snel richting de bus gegaan, omgekleed en  gegeten bij de gouden. Iedereen was  behoorlijk moe, dus eerst even relaxen in de bus en daarna  om 21.00 uur  met spanning  naar de voetbalwedstrijd geluisterd en sommige  bekeken.  Onze collega’s  veilig terug in Oordegem afgezet en dan richting Sas.  Snel de bus lossen  zodat iedereen om 23.000 uur huiswaarts kon rijden.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.