16 juli Familiedag

De jaarlijkse  familiedag georganiseerd door het AC-team werd dit jaar weer gehouden in Domein Puyenbroek te Wachtebeke. Tussen 13.00 en 13.30 was het verzamelen aan de ingang. Na het welkomstwoord   werd er gestart  met  waterfietsen. Het in- en uitstappen  is altijd leuk om vast te leggen op de foto.  Tijdens dit 1/2 uur werd er ook geprobeerd om elkaar nat te maken.  Dat is nog veel leuker.  Enkele leden bleven op de  spulletjes letten.  Ondertussen werden de verrassingspellen klaargemaakt. Jammer dat niet iedereen  probeerde  om peperkoek te happen, lepeltje lopen 😉  enz.  Het was dan ook even pauze  om wat te drinken en de snoepen.  Twee families kwamen later en gingen dan eerst nog even waterfietsen. De rest  wilde  minigolfen, maar helaas  het was er zo druk, dat het helaas niet lukte. Dus dan maar even met z’n allen  onderonsjes, ijsje eten en kleintjes in de speeltuin.  Rond de klok van 17.00 uur  vertrokken we naar de Leutfabriek waar het eten klaar stond. Ronny had  hele lekkere stoverij gemaakt en dan nog allemaal frikadel/ kroket  met friet. Als toetje   bakje koffie of thee met slagroomsoesjes.  Daarna nog gezellig met z’n allen kletsen, waarbij de jeugd danste op de muziek en ook een polonaise  kwam er nog aan pas.  Een leuke geslaagde  dag.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.