4 sept Strietband Gildefeesten

Ook dit jaar waren we weer te gast op de Gildefeesten in Sluiskil. In de ochtend  zag het er niet zo goed uit met het weer.  rond de klok van  10.15 uur  verzamelen  in Sas  aan de leutfabriek en dan zijn we naar Sluiskil  gereden.  Om klokslag 11.00 uur mochten we beginnen  spelen  op de rommelmarkt.  Het was minder  druk  met verkopers dan  vorig  jaar, maar wel gezellig.  We  hebben eerst een grote  ronde gemaakt over heel de rommelmarkt, met hier en daar  een stop om te spelen.  De eerste pauze was om 12.00 uur . Volgens contract zouden  we broodjes krijgen, doch de leden mochten  kiezen  van het  buffet. Super bedankt  organisatie, het was heerlijk.  Het weer  viel best mee en het bleef  droog. Na 3/4 uur  spelen nog even een korte  pauze met een drankje en dan het laatste optreden van 1/2 uur.  Om 14.30 uur waren we klaar. Ondanks een beperkte bezetting bij het zwaar koper, was het deze keer  ook weer een goed, gezellig  optreden.  De organisatie was  tevreden en er werd gevraagd om volgende jaar weer terug te komen.  Alle leden bedankt