Sinterklaasintocht Middelburg

De  Sugarbeet Strietband was vandaag te horen en te zien tijdens de de 1ste Sintintocht van dit seizoen  in Middelburg. Wij waren er dit jaar ook voor het eerst. Om 11.15 uur verzamelen in Sas. Dan vertrekken met een tussenstop aan het busstation. Rond 12.15 uur waren we op de parking Ramsburg.  Vanaf de parking zijn we lopend naar de  Punt gelopen. Het was wel koud, maar we kregen nog een bakje koffie  en zelf hadden we nog voor wat broodjes gezorgd. De presentatie was in handen van Bert van Leerdam. Drumcorps  Johan Friso  opende   met Sinterklaasliedjes  de verwelkoming.  We hebben afwisselend gespeeld  tot de Sint met de boot arriveerde. Vooraf   was de stoomfluit regelmatig te horen 🙂 .  Nadat de Sint zijn rondje had gedaan, begonnen  we aan de   optocht door Middelburg. Bij aanvang was het heel druk met kinderen   aan de kant. Soms was het moeilijk doorkomen. Tijdens  de optocht werd afwisselend strietband muziek en sinterklaasliedjes gespeeld.  Iedereen  kende  het liedje  Hop hop…….. Rond  15.30 uur arriveerden  de optocht  aan het stadhuis en was het optreden klaar. allemaal nog een warm bakje koffie en dan   terug  naar de parking. Onderweg kwamen we het paard van de Sint tegen.  Eentje wilde  er graag even op zitten…… maar was er ook weer snel af.  Een leuk  gezellig  optreden. Iedereen  bedankt en hopelijk mogen we volgend jaar weer…