Sinterklaasintocht Sas van gent, 19 nov

De 2de  Sinterklaasintocht van dit seizoen was in Sas  van Gent. Voor deze  optredens  doen er ook altijd  gastspelers mee. Zo waren er deze keer 4.  Om 13.00 uur samen komen in de Leutfabriek  en na t het passen van de  kleding voor de gastspelers en  het  herstellen van  de broek van een lid, konden we vertrekken  naar de haven.  Gelukkig  scheen het zonnetje, want het was een redelijke wind. Maar het was droog.  Na enkele Sinterklaasliedjes  werd  de muziekinstallatie ingezet  en bij  het zien van de boot werd er uiteraard weer gespeeld. De kinderen  zongen allemaal heel goed mee.  Sinterklaas heeft het altijd  druk met handjes schudden, daarna  liepen naar het Stadhuis  voor de ontvangst door de  burgemeester. Dan een optocht langs de winkelstraten en zo  naar de Statie  voor  een toneelstukje. Dan is het een uurtje  wachten  zodat we daarna met de Sint en Pieten naar het   Bejaardenhuis kunnen  lopen.   Rond 17.30 uur  waren we klaar en terug   in de Leutfabriek.  Iedereen  bedankt en met name ook  Luc, Maarten, Simon, Ronny.