Sinterklaasintocht 26 nov Zelzate

Al heel wat jaren  mogen wij ook  de muziek verzorgen tijdens de intocht van Sinterklaas te Zelzate.  Om 12.45 uur  samenkomen aan de Leutfabriek en dan laden en rijden we naar Zelzate. Onderweg komen we dan al de boot van de Sint tegen.  Eerst iedereen bij de haven afzetten en  dan de auto’s parkeren  bij het Gemeentehuis.  Bij de laatste rit  naar  de haven zat de auto toch wel heel  vol,  er zaten 7 leden in en een chauffeur.  Er was nog nit zo veel publiek dus even wachten en rond 13.45 uur  zijn we begonnen  met spelen. nadat er eerst weer een geroepsfoto werd gemaakt.  En ja niet iedereen vind het leuk om op de foto te staan.  Het was dan ook het 1ste jaar dat de 1ste boot met Pieten  om stipt 14.00 uur  aanlegde,  de 2de  boot met de  Sint  volgde heel kort erna. Het ging allemaal heel snel. Dus de  optocht naar het Gemeentehuis en dan een rondje markt  ging  heel snel voorbij. Nadat de Sint uit de koets stapte hebben we nog wat  liedjes gespeeld tot hij de  kinderen toesprak vanaf het balkon.  Dan was het optreden klaar en konden we genieten van  een  neutje en een drankje. Iedereen  kreeg op  het einde nog een zakje snoep. De leden zijn dan net zo enthousiast als kleine  kinderen. Ook speelden er weer  gastspelers   mee.  Die  gingen zich na het optreden  omkleden  op de parkeerplaats.   Het was weer een leuk  optreden  en  de laatste van onze  Sinterklaasoptochten.  Voor volgend jaar staan er weer al  wat optredens rond deze periode   op de agenda.  Iedereen  bedankt