Showavond Fifty shades off…

Wat  een  fantastische show. Een bijna volle zaal  enthousiaste mensen. Een groep gemotiveerde muzikanten, twirlsters en colors.  Een avond waar iedereen trots op mag zijn.  Er werd gestart met de kleur zwart door de colors op Dance Macabre.   En dat was het ook…. Daarna werd Villa Volta  live gespeeld.  Na het donkere zwart ging het over naar wit, door het duo Ines en Jana en de live muziek van  A whiter shade of pale en Nights in White Satin.  Met op de achtergrond mooie winter afbeeldingen.  Op het kleur  blauwe een mooie twirl choreografie door Hanne en Selina en daarna het mooie  Chariots of fire. Ook een medley van Frozen kwam voorbij met tussendoor een optreden met pompoms.  Het kleur groen werd vertolkt  door de senioren, doch door het gebruiken van  rook in de show ging het brandalarm af. Hier was niet op gerekend. Iedereen bleef rustig  verder genieten.  Dan werden er 2 nieuwe straatnummers gespeeld   All night long en Don’t stop the music.  Het duo Lisa en Yana brachten hun show en dan een kleurrijk geheel met  twirlsters en  colors. Dit was een hele mooie afsluiting voor het  1ste deel.  Na de pauze start de percussie met Ai Se Tue Pego. Voor de kleur geel werd een medley gespeeld van de wereldberoemde James Last. Zo ook het nieuwe straatnummer  Hot Hot Hot. Dan volgt de kleur Oranje met een optreden van de twirlers Team Esther en de muziek  Fly me tot the moon met op de achtergrond de gelijknamige Tekenfilm.  De kleur rood “Liefde”.  er werd dan ook het bekende lied van Marco Borsato gespeeld. Dan nog twirlers team Ineke met de jongste deelneemsters en de  Senior groep met hun prachtige outfit.  Speciaal  uit Parijs  zijn er dansers  overgekomen van de Moulin Rouge.  Het was een hele leuke hilarische act, gebracht  door mannelijke schoonheid.  Het laatste  nummers  van de show dat werd gespeeld is een medley van K3 en uiteraard  ALle kleuren van de regenboog mocht hier niet ontbreken.  Het team dat de show in elkaar had gestoken , werd bedankt . Zo ook de 2 dirigenten , Peter en Patrick en alle  instructrice van de  twirlgroep. Het  bestuur van SMO en SAS  is trots op de leden. Leden heel veel bedankt  voor jullie inzet  de afgelopen 11 maand.  Wij gaan binnenkort weer aan de slag voor de volgende show. Wij hopen dan dat  dan de zaal helemaal vol zit.

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.