26 maart Optreden Florenville (BE)

Rond  8.45 uur  was het verzamelen aan de LF. materiaal stond  al netjes beneden. Zodra de bus er was konden we laden  en vertrekken  naar Florenville  met een tussenstop in Oordegem. In de bus was het gezellig, niet al te druk en de omgeving was  mooi. Zo ook het weer . Door  diverse  omstandigheden  ( examens, ziek , vakantie enz) waren er heel wat  leden die helaas niet mee konden .  Hierdoor  is er  donderdag/vrijdag  nog met de bezetting geschoven. Leden  en instructie hebben thuis nog geoefend zodat  we toch een goed muzikaal optreden konden geven.  Zo ook de  DM gewisseld naar trompet en een geblesseerde tenor speler naar DM. We hadden  in alle secties een minimale  bezetting. Ook bij Proud2be, de colors en  de  begeleiders waren onderbezet.  Iedereen heeft zich voor meer dan 100%  ingezet.  Het weer was goed en  gedurende  heel de optocht  meerdere  rijen  enthousiaste toeschouwers. Wij liepen als eerste dus kregen  we de volle laag confetti. Na de  ronde door het dorp te hebben gelopen, kregen we water  en  daarna mochten we na de laatste  wagen  nog een extra half  rondje  doen.  Om stipt 18.00 uur waren we klaar. Snel omkleden, drankje en broodje en dan  weer richting Sas.  Ook in de bus  was het nog gezellig. Even stoppen  onderweg en  om  22.45 uur waren we terug in Sas.  Bus lossen en  dan huiswaarts.  Een heel leuk gezellig  optreden.  Nogmaals  alle aanwezige  leden bedankt. Het was toppie

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.