10 febr Prins Inhalen Sas en Optocht Westdorpe

Het carnaval is losgebarsten in Betekoppenstad !  Dus ook voor onze muzikanten een drukke periode. Vandaag startte de strietband met   het inhalen van de  Prins in Sas van Gent. Een klein rondje langs het woonadres van de Prins en dan naar het Gemeentehuis , waar de sleutel   door de burgemeester werd overhandigd aan de  Prins.  Dan  snel naar de auto’s om door te rijden naar Westdorpe. En ja we hadden de brug mee. Dus nog even tijd om wat te drinken voor de optocht startte  om 15.00 uur.  Een kleine optocht  met mooie  creaties en een enthousiast publiek. Op het einde bij het cafe nog even wat muziek gespeeld. Dan drankje  en terug naar SAS.  Even bijkomen, kaartje leggen, bijkletsen.  Zaal in orde maken en dan met een groot deel  frietjes met snack en lker gehaktbrood. Nog even bijkomen met een bakje koffie en rond de  klok van 20.00 uur   starten voor de 1ste  kroegentocht.