Menu Sluiten

5 aug Optreden Massemen

Deze keer een optreden in het uniform  van Showkorps  Sint-Martines Rond de klok van 12.15 uur  was het laadteam aanwezig bij de leutfabriek om de  kar te laden met de instrumenten. De rest van de leden iets  later, snel omkleden en om 13.00 uur vertrokken  met eigen auto’s naar Massemen.  Dat hebben we eerst de auto’s  geparkeerd op een  veld. Het was daar al behoorlijk warm.  Dan even wachten op alle leden en rond 14.20 uur zijn we met de groep naar de opstelplaats  gegaan.  We hadden nr  62 van de 72  in de optocht. Deze zou rond 15.00 uur vertrekken.  Gelukkig konden we   in de schaduw wachten, want  wij vertrokken pas  rond 16.00 uur.  Wat was het warm en bijna geen schaduw tijdens de gehele optocht.  Er was  veel water, dextro en zoute chips meegenomen. Voor de  officiële start  van de  optocht ging het langzaam, daarna  konden we goed doorlopen.  Omdat het vlakbij  was, mochten de  jonge majorettes ook meelopen. Ze hebben  het super gedaan . Zeker met die warmte.  Het was hierdoor  best een zwaar  optreden.  Op het einde  nog even een muzieknummer  gespeeld voor het podium en dan snel  een consumptie  nuttigen. Dan nog even terug lopen naar de  auto’s, laden  en  rond 19.00 uur reden we  richting Sas. Daar aangekomen  alles even op zijn plaats gezet. Zodat we  net voor 20.00 uur  iets konden eten. Iedereen bedankt .