Menu Sluiten

Optreden Ons Nootje

Vrijdagavond  26 oktober waren we weer te gast  in Terneuzen bij speeltuin Ons Nootje, voor de jaarlijkse  Halloween lampionnenoptocht. Voor de meeste leden was het  snel thuis  eten of onderweg in de  auto, om op tijd te zijn .  Uit voorzorg had bijna iedereen zijn uniform mee naar huis genomen. Enkele leden hebben  zich omgekleed in SAS, de instrumenten geladen in het busje van de ouders van een lid. Rond  19.00 uur  waren we dan in Terneuzen en daarna kwam de een na de ander aanrijden.  Rond 19.30 uur  liepen we spelend van de  supermarkt naar de speeltuin, zodat de kindjes met de lampionnen  konden aansluiten. Op dat moment  regende  het niet.  Dus  we vertrokken gelijk  richting de week Othene. Helaas misten we  wat materiaal , dat lag in de auto van een lid, van wie de tom-tom was uitgevallen. En in het buitenland  zonder  navigatie is niet gemakkelijk. Hij heeft  het einde van de  optocht net niet op tijd gehaald.  Binnenkort is hij jarig, dus een nieuwe navigatie staat zeker op zijn lijstje. Gelukkig  hebben  we het heel de optocht  droog gehouden.  Op het einde  nog een  warm of koud drankje en dan alles weer inladen en terug naar huis, of richting SAS  om al het materiaal terug te zetten. Iedereen bedankt voor dit optreden, wat voorlopig het laatste  optreden van het jaar zal zijn.