Optredens voor Strietband van start op de Geuzenfeesten te Biervliet

Zaterdag  27 mei was het eerste optreden voor het zomerseizoen van de Sugarbeet Strietband  in Biervliet tijdens de Geuzenfeesten.  In het dorp waren diverse  oude taferelen  met oude spelen  opgezet. Leuk gedaan.  Wij hebben bij elk tafereel gespeeld.  Het publiek was matig  maar wel heel enthousiast.  Iedereen had zich voor aanvang  goed ingesmeerd.  Door het warme weer hebben we l  schaduwplekjes  opgezocht om te spelen.  Er was ook  een  extra trompet van de partij, Simon, Bedankt om mee te spelen. Ook  extra water en dextro was hard nodig.  Wij hebben gespeeld van  14.00 tot 17.00 uur.  Een leuk eerste optreden.

  1. De Cock Luc Beantwoorden
    was goed warm zeker

Laat een reactie achter

*

captcha *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.