Steunpilaren van bingo team stoppen

Na  ruim meer dan 12 jaar   hebben Heleen, Nellie en  Jan  gezorgd  dat we  in de wintermaanden  onze bingo’s konden  organiseren. Heleen en Nellie zorgden  voor  de mooie en leuke prijzen, daarvoor gingen ze altijd en middagje  shoppen in Terneuzen.  Tijdens het shoppen uiteraard een bakje koffie met iets erbij bij Bakker Bart. Het is altijd  gemakkelijk  om leuke prijzen  in te kopen,  die iedereen kan gebruiken. Op de 3de zaterdag  was  dan de bingo in de avond. Uiteraard werden in de ochtend nog de boodschappen  gehaald.  Met name de kaasschotel is elke keer  een graag geziene  prijs.   Ook deden ze zelf mee met de bingo en gingen regelmatig  ook met een prijs  naar huis.  Jan  die hielp  met  het sjouwen van de prijzen  van hun huis in Axel naar  het lokaal in SAS.  Hij draaide   aan de bingomolen en heeft  vele mensen  blij  gemaakt.   Wij bedanken  deze mensen  voor hun inzet en hebben ze  dan tijdens de laatste bingo van het seizoen op 19 mei  in het zonnetje  gezet met  een bloemetje en een drankje.   Nogmaals Heleen, Nellie en Jan bedankt en we zien  jullie  graag terug  als spelers  in het volgende  bingo seizoen  wat van start gaat op zaterdag  20 oktober met  een nieuw team.