Familiedag 2018

Eindelijk was het weer zover, de familiedag voor  alle leden, instructie en vrijwilligers. Deze keer  weer in het Parochiaal Domein te Wachtebeke, met start om 10.00 uur.  Zoals gewoonlijk zijn er ook laatkomers, dus maar even wachten.  De temperatuur  was goed  maar het zonnetje hebben we maar even gezien. Gelukkig hebben we het droog gehouden.  We waren  met een 30 tal mensen,  dus een kleine  groep.  Eerst hebben we met z’n allen een rondrit met het treintje  gemaakt om het park. Wat is dat groot.  Dan vlug naar de waterfietsen / roeiboten. altijd een leuke attractie  om elkaar nat te maken. Rond  12.30 uur was er een lunch voorzien en de kleintjes konden zich  uitleven  in de speeltuin.  Na de lunch  is het grootste deel  gaan midgetgolven.  Met scores van 58 tot 95 punten op  19 holes.  Uiteraard mocht een ijsje  niet ontbreken en daarna  nog enkele weer terug naar de waterfietsen/roeiboten, andere petanque, fietsen enz. Om 17.00 uur  was  iedereen  terug bij de auto. Ook even wachten op  het fietsertje dat was gevallen en even naar de EHBO was gegaan. In Sas  stond de BBQ al aan  en  kwamen nog  een deel leden erbij. We waren  klaar ombuiten  te gaan eten en ja toen  ging het regenen.  Dus alles  naar binnen  verplaatst. De kinderen  werden nog even geschminkt.  Het eten was  lekker en goed  verzorgd.  Rond  20.00 uur alles  opgeruimd  en  hebben dan nog nagepraat in het lokaal. Om 22.45 uur  ging het licht uit. AC team  bedankt  voor  de leuke  dag.